2015. február 4., szerda

Oh, te magasságos MAC Cosmetics

Ezzel a bejegyzéssel 1000 éve lógok nektek. Január elején voltunk Pesten a szüleimmel, és nem térhetek vissza úgy a fővárosból, hogy ne látogassam meg a Mac üzletét az Arénában. Konkrét kívánságlistával mentem, nézzük, hogy mit zsebeltem be.

Elsőnek itt ez a gyönyörű pirosító, a Margin. Jaclyn videójában találkoztam vele először, annyira dicsérte, hogy kíváncsi lettem. Sok swatch-ot néztem róla, amik elég meggyőzőek voltak, valamint körbenéztem a pirosítós fiókomban és nem találtam olyat, ami hasonlított rá, így megállapítottam, hogy nekem Margin-ra SZ-Ü-K-S-É-G-E-M van.
A Mac szerint ez a pirosító a Frost kategóriába tartozik. Ezzel egy kicsit gondban vagyok, mert a legjobb angol tudásomat elővéve és a Google fordítót használva is ott tartok, hogy a "frost" valami fagyasztással kapcsolatos dolgot kell, hogy jelentsen. Márpedig, ha én erre a priosítóra ránézek, akkor inkább jut eszembe valami fülledt, forró, kubai szórakozóhely, mintsem valami mirelit. No, de én nem vitázom a nagyokkal, szóval a Margin frost, én meg alig várom, hogy csokibarna legyek és úgy tehessem fel az almácskáimra.


Rúzs nélkül én haza nem jövök a Mac-ből. Viszont nem szeretek ott állni a polc előtt tanácstalanul, hogy melyiket is kellene haza hoznom, mert ha így tennék, akkor biztosan nem tudnék csak egyet kiválasztani. Márpedig szigorú költségvetés van, így előre felkészültem. Semmiképpen sem szeretnék hasonló színeket felhalmozni, ezért újabb blog bejegyzések és videók után az Angel mellett dönöttem. És milyen jól tettem. Tökéletes hétköznapi viselett, kicsit Klyie Jenner, szerintem nagyon megy a bőrtónusomhoz és (ezt kitörő lelkesedéssel szinkronizáljátok) NEM SZÁRÍTJA A SZÁMAT! Szerelem van. Szerelem.

És mennyire vicces, hogy azt mondtam, hogy nem akarok hasonló árnyalatokat felhalmozni, ugyanis sikerült. Szóval, ha drogériás áron szeretnétek hasonló rúzst, akkor íme két remek alternatíva:

Sleek Liqueur- Mac Angel- NYX Dusty Rose
Felülről lefelé: Liqueur, Angel, Dusty Rose
Oké, ha a swatch-okat nézzük, akkor annyira nem tűnnek hasonlónak. De ha szerdán az Angel van rajtunk, csütörtökön pedig a Dusty Rose, akkor senki az égegyadta világon nem fogja észrevenni, hogy két különböző rúzst használtunk. Persze, ha engem kérdeztek, akkor az Angel a legszebb, de ha nem akartok 5400 Ft-ot költeni egy rúzsra, akkor bátran ajánlom a másik két verziót.

Csináltam nektek egy sminket ezzel a két termékkel, hogy élesben is lássátok őket:

Milla puszi: Fanetto

7 megjegyzés:

 1. Fantasztikusan szép ez a smink, annyira illik hozzád :) A pirosító remekül áll, az Angel pedig szintén nagyon a te színed - nekem túl világos lenne, a három szín közül talán a Dusty Rose az, amit elfogadnék :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Dusty Rose szuper, nagyon szeretem. Ha kicsit mattabb lenne, tuti többször nyúlnék utána!

   Törlés
 2. Na jó, most megfogtál ezzel a pirosítóval! Rengeteget vacilláltam, hogy ezt vagy a Sunbasque-t válasszam. Hála Neked még mindig döntésképtelen vagyok! :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az élet rövid. Vedd meg mindkettőt! :D Viccet félretéve. Szerintem ez a pirosító mindenkinek nagyon jól áll, csak ajánlani tudom :)

   Törlés
 3. Mennyire tartós a rúzs? Már én is nézem egy ideje, de mindenhol csak azt írják, hogy tartós... oké, de mennyire? :D Másnál olvastam, hogy catrice vagy essence rúzs is tartós egyeseknek, hát nekem nem. :/ Bár nem írják, hogy kinek mi a tartós(1-2 óra, evés-ivás). :) Előre is köszi, csak hogy tudjak viszonyítani, mennyire éri meg felutazni pestre ezért és megvenni. :)
  Noémi

  VálaszTörlés