2014. december 10., szerda

Lydia Martin ihlette haj és smink

Előfordul néha az ember lányával, hogy úgy befügg egy sorozattól, hogy három hét alatt kivégez négy évadot. Van az úgy, hogy annyira rajongunk a főszereplőért, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy ne Ő legyen a háttérképünk. És van az a szint, amikor már a hajadat is úgy hordod, mint az egyik karakter.


Ez történt velem, amikor nagy erőkkel elkezdtem nézni a Teen Wolf (Farkasbőrben) című sorozatot. Komolyan mondom, hogy sem a Gossip Girl, sem a Once Upon a Time nem okozott nekem ekkora függőséget. Munka közben az utolsó vendégnél mindig azon gondolkodtam, hogy mindjárt otthon vagyok, mindjárt belebújok az ágyba és egy jóképű Oreo-s Milka kíséretében megnézek négy részt. Aztán a négy részből hat lett, majd az ájulásos alvás előtt gyorsan még beállítottam az ébresztőórát, hogy reggel, munka előtt még minimum egyet meg tudjak nézni. Jelentem az eddig megjelent évadokat megnéztem, és izgatott idegességgel várom a következő részeket.

No, de most nem sorozatajánlót tartunk, hanem szeretném megmutatni azt a frizurát, amit az egyik főszereplőtől, Lydiatól lestem el. Nagyon jó alternatíva suliba, vagy munkába, és amennyire egyszerű, annyira nagyszerű.

A frizura elkészítése pedig a következő lépésekből áll:
  • Középen elválasztjuk a hajunkat (kb. 7 cm legyen hátrafelé a választék)
  • A fejünk búbján lévő tincseket alaposan feltupírozzuk
  • Rövidebb szálakat (babahajakat) választunk le a hajunkból
  • Befonjuk két copfba a hajunkat (lehetőleg úgy, hogy csak a tarkónknál legyen elválasztva két felé)
  • Hajpántként a fejünkre fektetjük a két tincset úgy, hogy egymást takarják az összegumizott részen
  • A szabadon hagyott szálakat/tincseket hajsütővel begöndörítjük
  • Két flakon hajlak (ha egyenes szálú a hajunk és hajlamos kiegyenesedni)




·       Nem gondoltam volna, hogy az én bőröm barna. A nyár folyamán egyszer voltam strandon, és elvből nem járok szoláriumba, szóval azt gondoltam, hogy én aztán falfehér vagyok. Nos, Lydia porcelán bőrét elnézve inkább érzem magamat négerbébinek, mintsem világos bőrűnek. A smink nagyon egyszerű, szuper a mindennapokra. A szememet egy narancssárgás-barnával satíroztam, közel a szempillatövekhez kihúztam a szememet, szempillaspirál. Az almácskáimon a Sleek Life’s a Peach pirosítója van, az ajkaimon pedig egy Astor szájfény (Coral).

      Remélem, hogy tetszik nektek a végeredmény, én nagyon szeretem így hordani a hajamat. Egyébként szó nélkül senki nem hagyja, valaki egyszerűen csak megdicséri, valaki pedig elkezd hasonlítgatni mindenféle nemzetiségű hölgyekhez.

Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Sajnos nekem ehhez nagyon rövid a hajam, pedig nagyon tetszik, szuperül áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én hajhosszam is határeset, sajnos pont a fejem tetjén nem olyan vastag a fonat.

      Törlés