2014. december 15., hétfő

Kontrasztra kiélezve

Egy szuper YouTube guru videójában láttam ezt a sminket. Annyira tetszett, hogy mindenképpen meg szerettem volna csinálni. Talán az enyém egy kicsit jobban elsatírozott, mint ahogy az ő szemén láttam, mindenesetre szerintem nagyon látványos, annyira nem is nehéz és szerintem nagyon szép tekintetet varázsol mindenkinek.


Csak matt színeket használtam. A szemöldököm megrajzolása után egy majdnem fehér korrektorral kiemeltem a szemöldökcsontomat és a mozgó szemhéjamat, majd a Neked 3 Strange színével fixáltam. Az többi szemhéjpúder a Coastal Scents 88-as Original palettájáról van. Vettem egy szürkésbarna színt, ezt felvittem a mélyítővonalra (azért, hogy a többi színt jobban tudjam majd satírozni). Majd egy pici fejű satírozóecsettel egy sötétbarna színt (ezt a lehető legvékonyabban). Egy narancssárgás színnel (nem hiszem el, hogy megtettem) pedig óvatosan a barna és Strange közé, rá a szürkésbarnára, hogy átmeneti szín legyen. Kihúztam a szememet (hosszabban és határozottabban, mint általában) és ezután egy ceruzacsettel, nagyon vékonyan, szigorúan a mélyítővonalra, nyitott szemmel felvittem egy feketét, úgy, hogy a szemem ívét kövesse. Alul az eddig használt színekkel kihúztam a szempilláim tövét. Műszempilla, szempillaspirál.Milla puszi: Fanetto

5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű vagy ezzel a sminkkel! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik neked! Alig akartam lemosni :D

   Törlés
 2. Szia. Nagyon szép vagy ebben a sminkben (is).
  Lenne egy kérdésem :) Ha rózsaszín rúzst szeretnék venni, akkor lenne-e olyan, amit ajánlasz nekem, ami neked nagyon tetszik :)
  Továbbá az is a kérdésem, hogy te használsz-e szájceruzát, és ha igen akkor mennyivel jobb ha arra kened fel a rúzst? Várom válaszod :* puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Pink, vagy babarózsaszín? Leírom mindkettőt, jó? Pinkek közül a legjobb a Mac Candy yum-yum rúzsa. Ennek egy olcsóbb, de szuper változata a Sleek Fuchsia. Babarózsaszín: Astor 730 (nemsokára videóban is láthatjátok). És egy kedvencem: Sleek Baby Doll. Kb olyan lesz a szád, mint Mézinek a Shrekből, de én oda vagyok érte :D A szájkontúr ceruza szerintem nagyon jó dolog, én a nagyon sötét, vagy a nagy világos rúzsoknál szeretem használni, hogy biztos a szám vonalán belül maradjak :) remélem tudtam segíteni. Puszillak!

   Törlés
 3. Köszönöm inkább a babarózsaszín felé hajlok de lehetséges hogy mindkettőt kipróbálom :) nagyon szépen köszönöm :)

  VálaszTörlés