2014. november 12., szerda

Szeretem az őszt- Vampy

Nem szeretek angol címet adni egy bejegyzésnek. Na nem azért mert bármi bajom lenne a nyelvvel (oda vagyok az angolért), csak olyan szép az anyanyelvünk, hogy kampányolok amellett, hogy egy magyar blog legyen magyar. Hiába töröm a fejemet, nem találok a „vampy” kifejezésre semmilyen hazait.


Amikor édesanyával Pesten voltunk nem vásároltam semmilyen kozmetikumot, viszont bementem a Mac-be megnézni, hogy mit nem fogok megvenni. Nagyon szeretnék egy bogyó színű rúzst és a Rebel tökéletes. Mivel sajnos ennek a matt, lila csodának az Arénában kellett maradnia ahelyett, hogy az én számat burkolná teljes őszbe, keresnem kellett a fiókban egy alternatívát. Attól eltekintve, hogy a szám egy cseppet sem matt, egész elfogadható utánzatot alkottam (önpacsi). A hadművelet résztvevői: Maybelline 338-as Midnight plump rúzs és egy 23-mas fantázianévre (hahahaha) hallgató Bourjois 3D Effet szájfény.


Még mindig senkinek nem sikerült a fejemből kivernie a „ha erős rúzs van rajtad, akkor ne legyen túl-árnyékolva a szemed” elvet. Viszont a sötét ajkakhoz kifejezetten tetszik a tusvonal.






Ezzel a sminkkel azt hiszem kivégeztem az a Szeretem az őszt sorozatot. Van olyan smink amit ti szívesen hordatok az évszakban? 

Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Csodás ez a smink, az ajakszínedért bolondulok :) A Rebel pedig tényleg csodás rúzs, nekem a Diva az álmom, remélem karácsonyra megkapom :P

    VálaszTörlés