2014. október 26., vasárnap

Szeretem az őszt- Ejj, cica

Amikor összeírtam, hogy milyen sminkeket szeretnék belefoglalni a „Szeretem az őszt” sorozatba, ez az elsők között volt. Aztán egyre több általam követett YouTube guru töltötte fel a hasonló cut cerase sminkről szóló videóit, én meg letettem arról, hogy megcsinálom, hátha az a vád ér, hogy koppintok. Csak nem hagyott nyugodni a dolog, és rájöttem, hogyha másoknak is eszükbe jutott ez a szemfestés, akkor tényleg illik az őszhöz, és miért is ne készíteném el a saját verziómat?


Nagyon sokat szenvedtem ezzel a sminkel. Többször nekifeküdtem, aztán sminklemosás lett a vége. Végül az mentette meg a projektet, hogy natúr színek mellett döntöttem, amikkel sokkal könnyebb volt dolgozni.


Először is kihúztam a szemet egy fekete szemceruzával, ezzel megadtam az egész smink ívét. Majd ezzel a vonallal párhuzamosan körülbelül a mélyítő vonal mentén egy pici, hegyes ecsettel barna szemhéjpúdert vittem fel. A mozgó szemhéjra egy enyhe szaténos fénnyel megspékelt krémszínű púder ment, majd a barna vonalat elkezdtem satírozni. Tusvonal, szempillaspirál és ennyi… vagyis negyedszeri nekifutásra körülbelül ennyi.

Milla puszi: Fanetto

8 megjegyzés:

 1. Annnnyira szép! *-* A natúr színek szerintem az ősz szempontjából tök ideális választásnak bizonyultak, és (még mindig) nagyon jól állnak. :D
  Manka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a natúr színekkel van a legjobb kapcsolatom, ez kétségtelen, csak mindig attól tartok, hogy itt már uncsi lesz. De ez a smink tényleg ezekkel a színekkel a legjobb :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszik, ès gyönyörű lett a tusvonal :-)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű ez a smink, és nagyon jól is áll neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Miután megcsináltam, egész nap magamon hagytam, néztek is a Zalaco-ban, hogy kifli-vásárláshoz hogy kicsíptem magamat :D

   Törlés
 4. Nagyon szép lett a smink, de a tusvonal tetszik a legjobban *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Talán azért sikerült így, mert figyeltem, hogy az eredeti ívnél maradjak, nem pedig rutinból húztam.

   Törlés