2014. október 19., vasárnap

Budapest, Budapest, te csodás! #2

Anyukámmal nyakunkba kaptuk a fővárost, hogy mindenféle lakberendezési dolgot vásároljunk, most ennek az útnak a szerzeményeit szeretném nektek megmutatni.Először is a Dekorál-lak nevű boltban voltunk, ahova már azért megérte elmenni, hogy megcsodálhassuk magát az üzletet.


Súlyos bögre-mániában szenvedek, és ennek a szenvedélyemnek eleget téve vettem ezt a szerintem kicsit népies díszítésű bögrét. Újabban rajongok a szürkés, taupe színekért, így nem volt kérdés, hogy ő jön velem haza.Aki instagramon követ, az láthatta, hogy elköltöztem otthonról, ezért igyekszem a készleteimet feltölteni, mármint beszerezni mindent ahhoz, hogy tudjak élni :D Komolyan. Meglepődök, hogy mennyire nem egyértelmű, hogy mindig van itthon tej a kávéhoz, mióta nem anyuci gondoskodik erről. Így a vásárlásnak az is célja volt, hogy szépen lassan minden legyen, aminek egy háztartásban lennie kell. Így került hozzám ez a muffinos konyharuha és ez a csodaszép étkészlet.


Az Ikea-ban és a H&M Home-ban vett dolgokkal már beősziesítettem a hálószobámat:

A rozsdabarna flitteres párna és a drótból készült gyertyatartó a H&M-ből, a fehér képkeretek az Ikea-ból vannak. A keretekben lévő levelek egy „csináljunk őszt a szobába, ha már egyszer az a kedvenc évszakom” DIY projekt eredménye. A begyűjtött levelek egy hétig egy könyvben préselődtek, majd egyszerűen beleraktam őket a képkeretekbe. Nekem nagyon, nagyon, nagyon tetszik a végeredmény.


A H&M-ben vettük ezt az angol bulldogos párnát a kisöcsinek, ez a kedvenc kutyafajtája, és míg nem lehet neki egy igazi, addig a párnán éli ki magát. Mindenhova cipeli, anyu azt mondta, hogy még reggelizni is a párnával jár. Egyemmegakisszívét.

Milla puszi: Fanetto

8 megjegyzés:

 1. A költözéses problémákkal anno mi is szembesültünk, fura volt, hogy míg a szüleimnél mindig tudtam hova kell nyúlni a kanál után, itt az albérletünkben jó darabig kanál sem volt :D Azért azóta már kicsit lakályosabbá tettük. Öcsid pedig nagyon aranyos ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lassan két hónapja vagyok külön, azt hittem, hogy atomkirály leszek az első pillanattól, de még bőven tart a 'meg kell szoknom' fázis :D

   Törlés
 2. Szupi dolgokat vettél, a bögre és a kanalak/villa tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett a szobád, furcsa, hogy már nem minden rózsaszín, ahogy "megszoktuk", de nagyon.nagyon tetszik ez a színséma! Odavagyok a flitterek párnákért, a mécsestartó is gyönyörű!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És annyira konfortosan érzem magam bent, mint egy őszi csodavilágban *_* Örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 4. Csodás képek, a boltocska ohhh annyira be se szabad mennem oda soha :D Nekem nagyon tetszik a szobád!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oda tényleg csak akkor szabad bemenni, hogy ha könnyíteni akarunk a pénztárcánkon, mert "otthagyhatatlan" dolgokat árulnak :)

   Törlés