2014. szeptember 24., szerda

Szeretem az őszt- Ombre ajkak

A mai smink roppant egyszerű, mégis nagyon látványos. Színeiben abszolút őszi, és mivel az ombre láz még mindig tart a hajakon, körmökön, ajkakon és minden létező felületen, ezért most is ez van a középpontban.


A szemsmink nagyon visszafogott, egy kis barnát vittem fel satírozó ecsettel a mélyítővonalra, egy gyöngyházfehér szemhéjpúdert a mozgó szemhéjra, majd egy matt, bőrszínű púdert a szemöldökcsontra. Kihúztam a szememet, majd elsatíroztam az éles vonalat, végül kispiráloztam a szempilláimat.

Az ajkaimhoz két NYX szájkontúrceruzát használtam: a 803-mas Burgundy-t és a 831-es Mauve-t, valamint egy kis fekete szemceruzával mélyítettem a szám sarkát. Egy dolog kötelező, mielőtt elkezdünk 'ombrésítani': három adag ajakápoló felvitele, főleg, ha hajlamosak vagyunk a cserepes szárazságra.







Milla puszi: Fanetto

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek ezek az ombre ajkak, szép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Más színekkel (pl. rózsaszínnel) hétköznap is szeretem viselni, mert teltebbnek tűnnek tőle az ajkak.

      Törlés
  2. Milyen jól állna neked, ha oldalt egy kicsit fel lenne nyírva a hajad. Soha nem tetszett még ez a trend, de valamiért úgy látom (lehet a mostani képek stílusa miatt), hogy nagyon jól állna! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon tetszik az oldalt felnyírt haj, de azt tudni kell viselni. Mondjuk, amikor befejeztem a fényképezést és belenéztem a tükörbe, akkor piros-fekete kockás flanelinget akartam felvenni, meg bőrdzsekit, és telerakni a fülem fülbevalóval, na a hajfelnyírás lett volna a pont az i-re. Nagyon vagánynak éreztem magam ebben a sminkben :D És kicsit jó volt mást látni, mint a szokásos arcomat :D

      Törlés
  3. Csodás a smink és nekem is olyan lázadó hangulat jutott eszembe a képeidről. A felnyírt haj szuper jól állna szerintem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon szépen köszönöm! A képeket visszanézve lehetne akár Fall Bad Girl is a poszt címe :D

      Törlés