2014. szeptember 10., szerda

Szeretem az őszt- Dögös füstös

Na, nem én vagy a dögös, hanem a smink. Mármint ha egy smink lehet dögös.


Az ősz a kedvenc évszakom. Bár nálunk a napokban még verőfényes napsütés volt (jókor), de én már nagyon várom, hogy hordhassam a kötött pulóvereimet, és hogy a sima farmer-póló párosítást fel lehessen dobni egy sállal. Várom, hogy a fák különböző színekben pompázzanak és, hogy a falevelek ropogjanak a lábam alatt. Várom, hogy szél összekócolja a hajamat és hogyha kakaót akarok inni, akkor az jó forró lehessen.

Szeretem az őszt, és arra gondoltam, hogy megmutatom azokat a sminkeket, amiket a legjobban szeretek viselni ebben az évszakban.  Elsőként jöjjön a klasszikus, már mindenki által jól ismert füstös szem, de úgy éreztem, hogy ez sem maradhat ki a felsorolásból.
Az erőteljes, szemhangsúlyos sminkhez egy nude rúzst választottam. A felhasznált termékeket külön nem fényképeztem le, mert már mindegyiket láttátok itt a blogon. 








Ti milyen sminket szerettek a legjobban viselni ősszel?

Milla puszi: Fanetto

u.i.: köszönöm szépen, hogy ez alatt a másfél hónap alatt, amíg nem volt bejegyzés, voltak, akik rákattintottak a blogra. Mikor láttam, hogy a nézettség, nem mínuszban van, hihetetlen hálát éreztem. Köszönöm, hogy olvastok és érdekel titeket, amit csinálok. Szeretlek titeket.

19 megjegyzés:

  1. Nagyon szép smink lett, extra jól áll neked!

    VálaszTörlés
  2. Végre, végre! Már nagyon hiányoztál Fanni!:( Nagyon szép lett a smink, és iszonyatosan jól áll!

    Még annyit, hogy: <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem tudom mondani, hogy mennyire hiányzott a blogolás. Ebben a másfél hónapban szempillaspirál se nagyon volt rajtam. :( Örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. ez a smink tényleg dögös lett :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy a füstös sminkben van valami nagyon dögösen csajos? :D Nagyon örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm. Hihetetlenül jó érzés, hogy tetszik az, amit csinálok :)

      Törlés
  5. De jó, hogy újra jelentkeztél :) Csodás ez a smink, nagyon dögös!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig vártam, hogy végre ecset legyen a kezemben. Ugye, hogy a füstös dögös? :D Köszönöm szépen :)

      Törlés
  6. Gyönyörű lett a smink,és passzol a hajad színéhez is :) Milyen színű festékkel van befestve ? Hasonlót kérnék a White Hairben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, egyébként tényleg a barnás sminkeket szeretem a legjobban, mert szerintem is azok passzolnak a legjobban a színeimhez. Amit a képeken látsz, az az eredeti hajszínem. A copfom pedig, a nagy 'lenövesztem a hajam és soha többet nem fogja feséték érni, mert szeretem az eredetí színét' projekt eredménye. Na, ez tegnap délutánig tartott, mert tényleg nagyon csúnya volt a 10 cm-es lenövésem, de erről majd ma lesz egy poszt, ha érdekel :) Egyébként megkérdeztem az anyukámat (ő a fodrászom), a hajam 4-es színmélységű, ha hasonlót szeretnél, mint nekem a képeken. Remélem tudtam segíteni :)

      Törlés
    2. Igen,köszönöm :) Akkor majd ezt mondom a fodrász csajszinak a WH-ban,hogy 4-eset szeretnék :))

      Törlés
  7. Szia, nagyon tetszenek a képeid, nagyon szép vagy. van már fiúd?

    VálaszTörlés