2014. július 13., vasárnap

Csak pink és más semmi

Pink rúzsból soha nem elég. Na meg olyan sincsen, hogy Mac rúzsból TÚL SOK van a birtokunkban. Pláne, ha egy rúzs Mac is, pink is és még matt is a finise, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nekünk arra a rúzsra szükségünk van. Minimum annyira, mint csokira szerelmi bánat esetén.



Igazából rengeteg tesztet olvashatunk róla, nagyon sokan szeretik, sok újdonságot én sem tudok róla mondani, csak annyit, hogy must have. Inkább mutatok sok képet, és ejtek pár szót a Demóna kollekció általam birtokolt darabjairól.




  


Beszéljünk először a Beauty Powder-ről, mert számomra ez a legnagyobb kérdőjel az egész kollekcióban.


Nagyon szeretek highlighter-t használni, mert üdévé teszi az arcot és őszintén szólva szeretek mindent, ami csillog :D Amikor azon gondolkodtam a Mac-ben, hogy mit vegyek meg, az eladó lánytól azt kérdeztem, hogy finomabb fényt ad-e az arcnak, mint a Soft and Gentle. A válasz igen volt, de nem gondoltam volna, hogy a finomabb jelző egyenlő a nullával.


 Ezen a képen is látszik a különbség. Olyan, mintha egy sima púder lenne, csak éppen megspékelték egy kis csillámporral. Ami alapvetően nem lenne probléma, ha nem highlighter-t akartam volna venni. Szóval egy kicsit csalódott vagyok, félek, hogy nem fogom tudni kihasználni. Viszont nézegettem videókat, és valójában nagyon szeretik a csajok az egész arcukra használi, szóval valószínűleg megbékélek azzal, hogy ez egy púder (hát KisFanni! A neve is az! Ezt nem vetted észre?)




A Sculpting Powder azonban teljesen más. Egyszerűen tökéletes kontúrozáshoz. Eddig azt gondoltam, hogy a Harmony szürkésbarna, de nem, ez a Sculpt szín A SZÜRKÉSBARNA. Hiba nélkül lehet felvinni, építhető és nagyon jól lehet alakítani vele az arcformánkat.


Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Bár tudod, hogy távol áll tőlem a rózsaszín, de nagyon dög vagy azzal rúzzsal, pont így képzeltem el rajtad!:D A Sculpting Powder nagyon tetszik! A telefonos képért pedig pluszpont!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, tudom... :) A rúzs nekem is nagyon tetszik, bár hétköznapokban kicsit merész lenne :D Azt a telefont anya Ausztriában vette egy zsibin kemény 50 centért :D Szerintem megérte :D

      Törlés