2014. július 30., szerda

Fejedelmi lila

Privát manikűrvadász, avagy Tatus manikűrje Fanni-módra

Hú, ez aztán a jó hosszú alcím. A hétvégét Baján töltöttük mini-nyaralásként, és annyi teendőm volt indulás előtti nap, hogy egyszerűen nem volt időm kilakkozni. Annyira zavart a „meztelen köröm” egész idő alatt, hogy alig vártam, hogy haza érjünk, és alkothassak valamit. Na, ez egészen idáig váratott magára, mert nekem „annyi dolgom van, mint aki tikot ölt” (ezt az apu szokta mondogatni, és bár fogalmam sincsen, hogy mennyi dolga van egy olyan embernek, aki tyúkokat szadizik, de már annyiszor hallottam ezt az elszólást, hogy automatikusan jön :D). Amikor ma azon gondolkodtam, hogy milyen manikűrt készítsek, eszembe jutott, hogy Katának volt egy nagyon szép körömfestése, ami már akkor is megragadott, mikor pár hónapja kiposztolta. Úgyhogy jöjjön most ennek a nagyon szép, elegáns és nőies körömnek az újraalkotása :)



Baján, a piacon anya vett sóvirágot, amit szépen leszárítottunk és a nappaliban díszeleg (nagyon jó illata van), annyira szép lila színe van, hogy teljesen megihletett és mázlimra, az O.P.I. Brazil kollekciójában van egy mini lila homoklakk, a Samba-Dy Loves Purple, és ezer éve a fiókomban csücsül egy lila glitteres tégely (amiről egyébként azt hittem, hogy soha, semmire nem lesz jó). Eredetileg egy nude körömlakkot szerettem volna azokra a körmeimre, ahová a glitterek kerülnek, viszont most ért a végzetes felismerés, hogy nekem olyanom nincs (valaki ajánljon nekem egy szép, visszafogott, nem túl barnás körömlakkot!) Így hát maradt a Sally Hansen-Shall We Dance-e.

  

 Valamiért az a „fantasztikus ötlet” pattant ki a fejemből, hogy a lila lakott egy feketére kenjem fel. A szín tényleg szép és élénk lett, de sajnos a kontúrban átüt a fekete.


Valakinek lenne ötlete arra, hogy miért buborékosodik fel minden körömlakk nálam? Egyszerűen akármennyire vigyázok, akármennyire igyekszem, mindig megjelennek a buborékok, amikkel inkább a fürdőkádban szeretek találkozni, nem pedig a körmeimen :(


Nekem egyébként nagyon husi és görbe ujjaim vannak. Amikor a Shrek 2-ben Jó Tündér Keresztanya azt mondja, hogy „vidd arrébb a zöld virsli ujjaidat” , azt mindig magamra veszem :D 
De ezt nem csak én gondolom így. Ötödikbe nagyon szerelmes voltam egy felsős fiúba, aki Valentin napra írt nekem egy szerelmes verset:

Fanni haja barna, szeme dettó, ujjai, mint tíz kicsi hernyó,
De mi szeretjük a Fannit, mert neki ez áll jól. 

Hát nem édes? *_*


Katának köszönöm az ötletet!

Milla puszi: Fanetto

6 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy megihlettelek!:) Nagyon szép lett, tetszik, a háttér és a körömlakk összhang, a vers pedig irtó cuki!:D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg annak örülök, hogy tetszik neked :) <3

      Törlés
  2. Mindkét manikűr nagyon tetszik, de a tiéd különösen belopta magát a szívembe, mivel lila mániás vagyok :) Gyönyörű lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon szerettem viselni a körmeimen. Amúgy mostanában én is egyre jobban hajlok a lila szín felé :)

      Törlés
  3. Találó a cím, valóban fejedelmi ez a lila, és a díszítés is ötletes. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszett ez a díszítés, és a lilától szerintem különösen elegáns lett :)

      Törlés