2014. július 17., csütörtök

Disney hercegnők inspirálta sminkek- Csipkerózsika

Na nem az új Auróráról beszélek, aki a Demónában lábatlankodik (Szirmai úr nagyon jól megfogalmazta, mikor azt mondta, hogy annyira idegesítő szereplő, hogy a végére mindenki azt várja, hogy elaludjon), hanem az eredeti Csipkerózsikáról, az aranyszőke hajával és a színváltós ruhájával. Zárójeles megjegyzés: a nagy napon, az esküvői táncom a Csipkerózsika Hol volt, hol nem című zenéjére fog történni, amit a vasvári általános iskola gyermekkórusa fog énekelni, és úgy lesz megvilágítva a ruhám, hogy egyszer kéknek, egyszer rózsaszínnek fog tűnni. Szerintetek van olyan hímnemű ezen a bolygón, aki ebbe belegyezne?

No de ugorjunk vissza a sminkhez!


Tudom, hogy már Belle-re is azt mondtam, hogy az egyik kedvencem, de ez Csipkerózsikára is igaz. Amikor rá gondolok, mindig két szín jut eszembe: a sárga és a rózsaszín, szóval a mai sminkben is ezek szerepelnek.

Termékek, amiket használtam:


Egyébként azon gondolkodtam, hogy mennyire ambivalens, hogy a Csipkerózsika által inspirálta sminkemhez a Mac Maleficent kollekciójának darabjait használom :D
A Beauty powder betöltette a funkcióját nálam: ha valamilyen alkalmi sminket csinálok és azt szeretném, hogy 'ragyogjon' az arcom, akkor azokra a területekre, ahova világos korrektort tettem kiemelésképpen, ezzel a púderrel a fixálom.




A szemsminknél is használtam, a Sculpting powder-t, mint átmeneti színt a mélyítővonalra, mert nem szeretem, ha az élénk szín a szemöldökcsontomig megy, szóval egy barnás, natúrabb árnyalatot szoktam használni kontúrként elsatírozva.




Amúgy én nem tudom, hogy ez a csaj hogy bírta 100 évig ebben a pozícióban, mert nekem fél perc után majdnem leszakadt a fejem.


Őszintén szólva ebbe a képbe kicsit belenyúltam: állítottam a színeken, a kontraszton, hogy kicsit élethűbbek legyenek a színek, a többi kép teljesen nyers.







Szomabton találtam rá erre a zenére és azóta állandóan ezt hallgatom:



Milla puszi: Fanetto

10 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a smink és annyira jól áll! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Egy időben nem tudtam volna elképzelni a sárgát és a rózsaszínt együtt, de annyira nem is rossz :)

      Törlés
  2. Annyira tetszik a szemöldököd!! :D Ugye nincs tetoválva? Mit használsz rá? Egyébként a smink is szép, hibátlan és tényleg jól áll :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy ki van tetoválva, de nagyon szeretem és szerintem nagyon jól is sikerült, mert nem nagyon szokták észrevenni. Amúgy borzalmas szemöldököm van. Full különböző íve van, és a szőr sem ott nő ahol kellene. Maybelline CT közül a Permanent Taupe árnyalatot használom rá és utána átszaladok rajta egy matt barna szemhéjpúderrel :) Köszönöm a kedves szavakat :)

      Törlés
  3. Fanni, olyan jót röhögtem rajtad, szeretem ahogy írsz!:D Nagyon szép lett a smink, és Te is gyönyörű vagy, főleg azon a képen ahol " majdnem leszakad a fejed" !:D:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csajszi <3 Hát nagyon örülök, hogy tetszett és tudtál nevetni ;)

      Törlés
  4. Nagyon szép lett a sminked! :)

    VálaszTörlés