2014. április 16., szerda

Collistar



Boldogsághormon termelésre indultam múlt héten pénteken, ezért végigjáratam az összes boltot Szombathelyen (lehet, hogy kicsit a Glamour-napok is közrejátszottak). Nálunk két Müller van, az egyik a gyakorlati helyemtől 10 percre (szóval törzsvásárló vagyok ;), a másik pedig a város másik felén, ahol eddig talán kétszer voltam. Viszont kivételesen autóval voltam, dolgom is volt a közelben, szóval benéztem ide is. Megrohamosztam a sminkosztályt és egy számomra ismeretlen márkát fedeztem fel, a Collistar-t. Hirtelen felindulásból döntöttem a vétel mellett, semmilyen információm nem volt a termékekről, de annyira megfogott a csomagolás, hogy a kosaramba doptam két terméket. Természetesen két olyat, amiből a legtöbb van a kollekciómban, de amiből soha nem elég: egy pink rúzst és egy bronzosítót.



Később krémmánián utánna olvastam a márkának, és kiderült, hogy egy olasz luxuskozmetikumokat gyártó cégről van szó, ami 1982 óta boldogítja a hölgyeket különböző szépségápolási termékeivel, igen széles palettájával, mert nem csak dekorkozmetikumokat gyárt, hanem különböző arc-, haj- és testápoló készítményeit is meg lehet vásárolni.



Bronzosító mániában szenvedek. Mindig találok egy újat, amit egyszerűen muszáj megvennem, mert egy árnyalattal narancsosabb tónusa van, vagy éppen a szürkébe hajló árnyalatokat képviseli. Aztán az egyiknek vagány csomagolása van, a másiknak elegáns és persze más kell a téli hónapokra, mikor fal fehér vagyok és más nyárra, amikor csokibarna.



És íme a legújabb szerzemény, a Collistar 1.1 árnyalatú kompakt bronzosítója. Jobban szeretem a fekete csomagolású sminktermékeket, nekem abszolút luxusérzetet adnak, de ezzel a fehéres, kicsit tejüvegre emlékeztető 'ruhával' is teljesen meg vagyok elégedve. Masszív műanyag, a tetejében jó minőségű tükörrel, kis arany díszítéssel. Könnyen kinyitható, a márkanévvel ellátott kis gombot kell benyomni, hogy hozzáférjünk a termékhez (szóval abszolút táskabarát). A préselt púderbe belekarcolva a márka logója, ennyi flancos díszítéssel mégsem estek át a ló túlsó oldalára, elegancia felsőfokon.

Apró csillámokat tartalmaz, de szerintem felvitel után ezek egyáltalán nem látszanak, aminek egyébként nagyon örülök, csillámos termékkel nem szeretek kontúrozni. Ahhoz képest, hogy mennyire sötétnek tűnik, nagyon szép, természetes hatást kelt a bőrön, de kiválóan építhető. Szépen tartja magát, egyenletesen kopik, még annak ellenére is a helyén marad, hogy nap közben előszeretettel temetem az arcomat a tenyerembe és támasztom ki a gondolataimtól súlyos buksimat.



Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokáig tervezték ennek a rúzsnak a kinézetét, de szerintem határozottan megérte. Persze örökké a mac-es rúzsok lesznek a kedvenceim csomagolás tekintetében, de ez a 11-es Fucsia névre hallgató, pink rúzs is fejedelmien néz ki. Igazából inkább amolyan átmenet rúzs és szájfény között. Finom, krémes állaga van, kellemes érzés az ajkakon, persze nem is tart hosszú órákon át, de azért nincs rá panasz. Nem szárítja még az én számat sem (!!!!).








Ezen a képen is látszik, hogy a rúzs nem annyira vadítóan pink, mint amilyennek első ránézsére tűník.

Próbáltam magamanon demonstrálni a két termék színét, na ki lepődik meg ha azt mondom, hogy nem tükrözi híven a valóságot?





Ismeritek a márkát? Használjátok valamelyik terméket?

Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Mindig olyan szépeket veszel magadnak, nagyon irigyellek! :P :D
    A rúzs színe nagyon gyönyörű, nem vagyok egy rózsaszín párti - már ami a száj színt illeti - de első megítélésre annyira tetszik, hogy simán magamra kenném! Milyen árkategórában vannak ennek a márkának a termékei?

    Ui:: Mindjárt vizsgázol, ugye? :) Hogy állsz a tanulással meg az egész dologgal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzs, ha jól emlékszem hét-nyolcezer forint küröl volt, a bronzosító nyolc-kilenc körül. Nem olcsó, ha azt vesszük ennél még a mac-es termékek is kedvezőbbek, viszont, néha úgy szeretem kényesztetni magamat. Egy hete folyamatosan használom őket és szuperül teljesítenek, tartósak, szóval eddig abszolút nem bántam meg, hogy rááldoztam az ösztöndíjamat :D

      Egy hónapom van a vizsgáig, nagyon félek, nagyon izgulok és alig várom, hogy vége legyen ennek az egésznek :D

      Törlés