2014. március 12., szerda

TAG: A tökéletes paletta


Ezt a TAG-et először Camilla-nál láttam videó formájában. Már akkor is nagyon tetszett, de valahogy nem éreztem magaménak a témát, lévén, hogy az arc sminkelését sokkal jobban szeretem, mint a szemhéjárnyékolást. Azátn egy kedves magyar bloggerina Viktória is elkészítette, szintén videóban mutatja meg a pelattáit, és tőle nagy kedvet kaptam, így én is megcsináltam.

1. Legjobb csomagolás


Egyértelműen a BH That's Heart palettája (úgy érzem ezt a szót ma nagyon sokszor fogom használni...). Nagyon csajos a csomagolása, szép rózsaszínű, tele csipkével és szivecskével, szóval nekem nagyon tetszik. Egy tesztet olvashattok róla egy korábbi posztban.

2. Legpigmentáltabb


A Sigma Flare-je, ami valószínűleg a legdrágább, viszont a legjobb minőségűbb paltettám is. Nagyon szépen pigementáltak a színek. Jól kihasználható, az én haj-, szem- és bőrszínemhez különösen jól illenek a benne lévő szemhéjpúderek.

3. Legváltozatosabb


A Coastal Scents Ultra Shimmer palettája, ami 88 gyönyörű színt tartalmaz. Ebből a mennyiségből azért már lehet válogatni, és a drámai sminktől, a kislányos, hétköznapiig, bármilyet lehet csinálni a segítségével.

4. Legjobb utazáshoz



Vaciláltam, hogy melyiket válasszam. Ha azt nézzük, hogy melyik paletta a legjobban 'utaztatható', ami biztos nem fog összetörni a táskába, ami tuti, hogy nem fog 'összekoszolni' mindent, akkot biztosan a Sleek palettákat mondanám, mert azok aztán tuti, hogy nem fognak a tudtunkon kívül kinyillódni. De ha azt nézzük, hogy helytakarékosság és praktikusább szempontjából melyik a legjobb, akkor biztosan újra a That's Heart palettát mondanám, mert ez aztán a 'sok az egyben' termék.

5. Amit megbántam

Azt hiszem, hogy ilyen nincsen, mert mindig jól meggondolom, ha palettát veszek.

6. Legjobb nevek


Hahahahaha, egyszer már kifejtettem, hogy mit gondolok a Sleek Garden of Eden színeinek az elnevezéseiről, mégegyszer nem írom le, itt elolvashatjátok :D

7. Legkevesebbet használt


Sleek Snapshots (aminek a nevét nem tudom kimondani). Gyönyörű színek vannak benne, semmi kifogásom nincs a minősége ellen se, egyszerűen a hétköznapokban nem tudom annyit használni. De szeretnék vele ide blogra csinálni sminket.

8. Legtöbbször használt


A 88-as Original paletta a Coastal Scents-től. Ő volt a legelső komolyabb sminktermékem. Beiratkoztam az iskolába 2012 nyarán, ahol kozmetikusnak tanulok és azzal kezdtem felkészíülni az előttem álló két évre, hogy megrendeltem ezt a terméket. Emlékszem, hogy sikongattam, amikor a postás autó megállt a házunk előtt (itt kaptam rá az internetes rendelés ízére, azóta nem bírok leállni :D Ja és azóta is önkívületi állapotba kerülök, ha megjönnek a csomagjaim). Az első vizsgámat is ezzel csináltam végig, az első hivatalos munkáimnál is ezt használtam és egy darabig minden sminem ezzel készült. Elég lestrapált állapotban van :) Nagyon szeretem és nagyon sokat használom.

9. Legkedveltebb

Nem tudok egyet sem kiemelni. Mindegyik palettámat nagyon szeretem. Éppen ma jött meg a Naked 3. Nagyon, nagyon vártam, és alig várom, hogy kipróbáljam :)

10. Melyiket vinném magammal egy lakatlan szigetre?

Vicces kérdés, biztosan nem a sminkeléssel lennék elfoglalva egy lakatlan szigeten, de ha mindenképpen mondani kell valamit, akkor szintén a That's Heart palettát mondanám, mert akkor már egész arcos sminket csinálok, hogy tetszek a majmoknak. A majmoknak? Nem biztos, hogy minden lakatlan szigeten élnek majmok...

Nagyon szeretném látni a ti válaszaitokat is, ha kitöltöttétek, kérlek linkeljétek be :) 

Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Húha, nagyon szép palettáid vannak! :) A BH That's Heart milyen cuki! :)
    Az említést pedig köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örültem, amikor láttam, hogy megcsináltad, és 'magyarosítottad' :D A That's Heart nagyon szuper paletta :)

      Törlés