2014. március 18., kedd

Készülj velem - Reggeli rutinom

Nagyon szeretem nézni az ilyen 'készülődős' videókat Youtube-on. Bejegyzés formájában még nem igazán találkoztam vele, de arra gondoltam, hogy megpróbálkozom vele. Mókás volt, hogy a készülődés dupla annyi időt vett el, mint általában, így hogy folyamatosan fényképeztünk, de én nagyon élveztem, remélem nektek is tetszeni fog :)


Minden nap ötkor kászálódok ki az ágyból. Igazából először fél ötkor szól az ébresztőm, és 10 percenként 'szundizok', de csak úgy tudok felkelni, ha folyamatosan ébresztgetem magamat... Vicces, hogy a háttérképemen olyan, mintha temetésen lennénk, pedig csak annyi a helyzet, hogy aznap mindenkinek fekete ruhához volt kedve. Márk kaján vigyora azonban minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy jó kedvünk volt :D


Láttam olyan ágyneműt, amin 'Csak rózsaszínben alszom' felirat van. Nagyon szeretnék egy olyat beszerezni, mert ez rám is igaz... na meg hogy három párna a minimum, aminek a fejem alatt kell lennie.


Először Alexandernek viszek ágybareggelit* és olyan aranyos, hogy csukott szemmel eszik, mert még olyan kómás :D


Kávé nélkül azt se tudom, hogy hol vagyok, akkor ébredek fel igazán, mikor megiszom a reggeli fél liternyi adagomat. Igazából tejeskávét iszom, és valószínüleg nem koffein miatt ébredek fel igazán, egyszerűen csak a kávézás hagyományát szeretem.


Ezután megyek a fürdőszobába, ahol fog- és arcmosás után a Garnier Micellás Vízével áttörlöm az arcomat. Ez a termék a szemem környékét szárítja, ezért a Solanie Q10-es krémjét használom, majd egy Garnier arckrémet, ami nagyon könnyed, viszont jól hidratálja az arcbőrömet.


Jöhet a smink. Sok terméket használok, de nem szoktam erős sminket csinálni a hétköznapokra. Alapozás, korrektor a szemek alá, kontúrozási rituálé, Pink Gold a mozgó szemhéjra, vékony tusvonal, szempillaspirál és a szemöldököm megerősítése. Ha ügyes vagyok 10 perc alatt megvagyok... ha ügyes vagyok :D Szájfényt, rúzst ritkán használok, mert nagyon szárítják a számat, inkább mindig ajakápolót kenek fel. Olyat szoktam választani, ami szép fényt ad az ajkaimnak, így olyan, mintha egy átlátszó szájfény lenne rajtam, de közben hidratál is.



Ezután csinálom meg a hajamat. Okos lány először kisminkel, uátna pedig behintőporozza a haját, ami persze az arcára is ráhullik, így plusz munkát csinál magának... De egyszerűen ez mindig csak azután jut eszembe, hogy már kisminkeltem :D Egyébként azért használok hintőport, mert nagyon hamar zsírosodik a hajam és szerintem az sem tesz jót a fejbőrömnek, ha naponta megmosom a hajamat. Mivel a száraz samponok is fehérek, viszont a hontőpor jóval olcsóbb és ugyan olyan hatásos, ezért én inkább ezt oszlatom el a hajtövemnél.


Nagyon szeretem befonni a hajamat. Az öcsém éppen a héten fejtette ki, hogy az arcomnak 'szüksége van a homlokomra', ezért nagy frufru láz után, most növesztem a hajam elejét. Ha már itt tartunk, kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek melyik jobb?


Miután a fürdőszobában végeztem, megyek a szobámba és beágyazok (mert már egy hete minden nap megcsinálom az ágyamat és kijelenthezem, hogy én igenis minden reggel beágyazok :D)


Kiválasztom a ruháimat, ami nálam egy kálvária. Nem készítem ki este a másnapi 'outfitemet', ezért reggel mindent összedöntök, majd kétségbeesett Viber üzenetekkel bombázom az anyukámat, hogy ne törődjön a rendetlenséggel, majd ha haza érek megcsinálom... persze ő soha nem hallgat rám, rendet rak, nekem meg bűntudatom van és mindig megfogadom, hogy mostantól rendesebbb leszek és este rendesen elkészülök, de ez SOHA nem sikerült még.



A kiegészítőket nem viszem túlzásba, ragaszkodom az Eiffel tornyos medálomhoz, amit a szüleimtől kaptam ballagásomkor, és a Nomination karkötőmhoz. Most éppen ezt a Carolina Herrera parfümöt használom de már nagyon fáj a fogam egy Chanel 5-ösre.


Úgy örültem ennek a napszemüvegnek, mint majom a farkának, de azóta vagy négy emberen láttam, amitől persze megőrülök, pedig ez az első pilótás napszemüveg ami még szerintem is jól áll.


Ezt a képet múlt héten csináltuk, amikor még reggel szükség volt sálra is, a napokban ezt már elhagytam, mert nálunk nagyon jó idő volt.

Hát így készül el a Fanni reggelente. Nektek mi az elmaradhatatlan momentum? Mi az, amit akkor sem hagytok ki, ha esetleg elalszotok?

Legyen szép napotok, élvezzétek a napsütést és legyetek velem lélekben, adjatok erőt, hogy képes legyek leülni és nekiállni tanulni szakmunkásviszgára, mert egyenlőre akaraterő-hiányban szenvedek :D

Milla puszi: Fanetto

10 megjegyzés:

  1. de jó volt ez a bejegyzés :). Megint csak annyit tudok mondani, hogy nagyon csodálatos, hogy ilyen szoros családi kötelék van nálatok, ez az összes személyes jellegű bejegyzésedben egyértelmű. A szobád pedig hihetetlenül szép! Simán elemmének képek hálószoba inspirációnak :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. A szobámat nagyon szeretem, annyira Fannis :D Néha még mindig úgy gondolok rá, mint a kastély legmagasabb tornyának, legfelső szobájára :))) Lehet fel kellene nőnöm? :D

      Törlés
    2. Szerintem jó hozzáállás :). Sokan úgy tekintenek a szobájukra, hogy "úgyis csak aludni járok oda", épp ezért elhanyagolt és személytelen. Szerintem nagyon fontos hogy legyen egy saját kuckó, ahol jól érezzük magunkat :)

      Törlés
  2. Imádtam, az egészet, de nagyon!:D Úgy szeretem ezt a témát.De magamról soha nem készítenék,mert mindenki vissza feküdne aludni,annyira unalmasak a reggeleim!:D Igazából mióta megírtad ezt a posztot, azóta gondolkozom a frufrudon, eleinte nem tudtam eldönteni,és így inkább hagytam magamnak egy kis időt.De végül nagyon határozottan a frufru mellett döntöttem, sokkal inkább szeretem az arcod frufruval ( persze nélküle is) , de szerintem igazán nagyon jól áll,jobb mint nélküle.
    Küldöm az energiát a tanuláshoz, de csak annyit amennyi jó mélyen bennem maradt még!:D:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondja, mindenki visszafeküdne, annyira unalmasak a reggelei :DDDD Most nagyon nevetek :D Elhiheted, hogy az én szám sem ér fülig minden reggel :D A frufru témában lassan hivatalos vitát kellene nyitani. Tudod, érvek-ellenérek :D Mindenesetre egy tündér vagy, hogy ennyit agyaltál a dolgon :)))
      Jelentem az energia megérkezett, ma három tételen átrágtam magamat :))) <3

      Törlés
    2. Jó,hát most mit szépítsek a reggeleimen?:D Tényleg nagyon altatóak!:D Amúgy frufru kampányt tartok, megkérdeztem a barátnőmet is, és ő is azt mondta,hogy kell a frufru, szóval Fanni ! Frufru! <3

      Törlés
  3. Nekem is olyan bögrém van!! ^_^

    VálaszTörlés
  4. Szia! Bár a bejegyzés nem mostani, de csak most találtam rád a You Tube-on. Hihetetlenül szimpatikus lány vagy.
    Kicsit reménykedek, hogy hamarosan videó formájában is láthatjuk a reggeli rutinodat. ;)
    A szobádat pedig egyenesen irigylem. (room tour?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szívesen csinálnék Room Tour-t, imádom az olyan videókat, de azóta elköltöztem otthonról, és a mostani szobám még nem igazán alkalmas a bemutatásra (még nem Fannis :D) Örülök, hogy tetszenek a videók, nagyon jól esnek az ilyen kommentek, mert féltem, hogy zavarban leszek és nem úgy fogok viselkedni a kamera előtt, amilyen egyébként vagyok. <3

      Törlés