2014. március 23., vasárnap

Ismerjük meg egymást!

Van nekem egy Katám. Igazából a mi kapcsolatunk nagyon érdekes, mert ha valaki olvassa a hozzászólásokat a blogjainkon, akkor azt hihetné, hogy mi aztán az idők kezdete óta ismerjük egymást és régóta barátnők vagyunk. Hát nem. Katát onnan ismerem, hogy krémmániára feltöltött egy képet a sminkjéről. Aztán feliratkoztunk egymás blogjára, és most már olyan, mintha tényleg barátnők lennénk. :) Kata volt olyan aranyos és meghívott, hogy töltsem ki ezt a TAG-et. Nagyon örültem neki, örülök, amikor ilyen személyes dolgokról írhatok :)

Szabályok:
  • Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett! Tatus blogja 
  • Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi!
  • Pécézz kis hét embert, nevezd meg, és linkeld be őket a blogodba!
  • Értesísd őket hozzászólásban!
Hét tény rólam:

1. Érdekes ez az anyajegy dolog. Kata is írta, hogy van neki egy a bal tenyerén, a kisujjánál. Nekem is van. Mondjuk nekem az egész testem tele van anyajegyekkel. Egyszer egy ismerősöm megszámolta, egy olyan képen, ahol ujjatlan felső volt rajtam. Ha jól emlékszem, tőbb mint ötven volt a mellkasomon, nyakamon, vállamon és a karomon összesen.

2. Egy az egyben a nagymamámra hasonlítok. Ő apukám anyukája és van róla egy kép házunkban. Már többen is megkérdezték, hogy én vagyok-e a fotón, mert nem tudják eldönteni. Egyébként mindketten június 18-án születtünk. Soha nem találkoztam vele. Még mielőtt a szüleim összeházasodtak volna meghalt. De nagyon szerette az anyukámat. A két nagymamám és anyu egy szalonban dolgoztak régen. Nincsenek véletlenek :)

3. Nagyon, nagyon hangos, heves vérmérségkeltű  vagyok és öt percig nem tudok a seggemen ülni. Apukám dettó. Sokszor megkérdezik, hogy van-e bennünk valami 'idegen'? Hát nem olyan régen fény derült a titokra, valószínűleg az egyik felmenőnk olasz volt.

4. Vízfóbiám van. Nem vagyok hajlandó olyan vízbe bemenni, ahol nem ér le a lábam.

5. Ötödszörre költöztünk azóta, hogy anya és apa összeházasodott. Édesapa egyszerűen csak annyival magyarázza, hogy szereti a változatosságot. Háromszor költöztünk el Vasváron belül, utána kimentünk Oszkóba (ami egy 6 km-re lévő falu), itt laktunk a legtovább-8 évig. Tavaly júliusban költöztünk vissza Vasvárra és ezt a házat szeretem a legjobban az eddigiek közül (és ezúton kérném a szüleimet, hogy most már maradjanak a kis popijukon :D).

6. A családom életében talán a legfontosabb az Istenbe vetett hit. Már több hozzászólásban írtátok, hogy milyen csoda, hogy ilyen jó családunk van, hogy így összetartunk. Biztos vagyok benne, hogy ez pont ennek köszönhető.

7. Még mindig nem voltam Párizsban -.-

A hét jelöltem:

Ann: hihetetlenül tehetségtes, gyönyörű sminkeket készít, nagyon vagány csaj és szeretem a stílusát. Nagyon kevés személyes dolgot tudok róla, pedig furdal a kíváncsiság.

Panka: furcsa Pankának hívni, mert én világ életemben Annának szólítottam. Talán az egyetlen olyan blog az övé, amit úgy követek, hogy szinte csak körmös bejegyzései vannak. Nagyon tehetséges, bájos, gyönyörű és a legszerényebb lány, akit csak ismerek.

Dóra: nagyon örültem, amikor rátaláltam a blogjára, hiszen ő is kozmetikus. Nagyon szeretem olvasni a szakmai bejezéseit. Nem semmi stílusa van a csajnak, őszinte, nem kertel, nem szépít, nem finomkodik, kőkeményen leíarja a véleményét-és én pont ezt szeretem benne. Mindig elfelejtek feliratkozni a blogjára, de ha megnyitom a telefonon böngészőjét, az ő blogja a harmadik leggyakrabban látogatott weboldal.

Tudom, hogy hét embert kellene megjelölnöm, de a legtöbben már megcsinálták ezt a Tag-et, és a felsorolt három csajszira vagyok a legkíváncsibb (persze négyen lennének, de Kata jelölt be, ő már túl van ezen a bejegyzésen).

Mégegyszer köszönöm Kata, hogy gondoltál rám :)

Milla puszi: Fanetto

4 megjegyzés:

  1. Én drága Fannim!<3 Úgy vártam,hogy olvashassam ezt a bejegyzést Nálad.Igazán sok örömöt okozott számomra az ahogy rólunk írtál.:)
    Én lennék a legboldogabb ha úgy lenne ahogy írtad, és már ezer éve barátnők lennénk!:) Minden nagyon nagyon tetszett amit megoszottál magadról.
    Bár személyesen még soha nem találkoztunk, a hármason valahogy cseppet sem lepődtem meg, pont ilyennek képzeltelek el!:D
    Az anyajegyekről pedig csak annyit,hogy én is hasonlóan szép számmal rendelkezem!:D

    Köszönöm,hogy megcsináltad ezt a bejegyzést, sok-sok puszit küldök Neked!:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örültem, amikor a nevemet olvastam a 'kiszemeltjeid' között. Sokat gondolkodtam, hogy mit írjak magamról, örülök, ha tetszett, na meg ha az igazi Fanni kicsit átjön a bejegyzéseken :) <3 <3 <3

      Törlés
  2. Köszönöm a kipécézést! :D

    VálaszTörlés