2014. február 5., szerda

Főszerepben a lila szín

Gondolkodtam rajta, hogy milyen sminket kellene csinálnom, aki még nem igazán volt a blogon és eszembe jutott, hogy a lila színnel még nem dolgoztam. Aztán mire megcsináltam a sminket tipikus füstös szem lett a végeredmény, szóval mégsem lett egy forradalmi újdonság itt a blogon, de sebaj, nekem nagyon tetszik.


Ha jól emlékszem eddig egyszer raktam fel műszempillát, mikor ide sminkeltem, és látszik, hogy jól ki is köttem a gyakorlatból... hagy némi kívánnivalót maga után a dolog, de most majd gyakorlok :D Ez egy brutálisan nagy soros műszempilla, de ha ezt elhagyjuk, akkor színházba, bálba, vagy valamilyen esti buliba (mintha lenne nem esti buli) ez a smink szerintem teljesen megállja a helyét.

Termékek, amiket használtam:





Olyan alkalmakkor, amikor szeretném, hogy a bőröm tökéletes legyen és szépen tudjam a kontúrozással alakítani az arcformámat, akkor a Coastal Scentes Camouflage korrektor palettáját használom. Ezt legjobban a márka kontúrozó palettájával szeretem fixálni, szépen lehet velük együtt dolgozni. Külön priosítót nem használtam, hanem egy barnás, rózsaszínes tónúsú highlighter-t.
A fekete szemceruzával megrajzoltam a szokásos alapot a szememre, a mélyítővonalra felvítt szín alapját egy lila szemceruzával adtam meg, majd elsatítóroztam egy aplikátorral. Ezután a megfeleő színeket vittem fel a szemceruzákkal előkészített alapra. Kihúztam a szememet, majd 'felszerencsétlenkedtem' a műszempillát, amit a L'oréal új szempillaspiráljával dolgoztam össze a saját pilláimmal, amit egyébként nagyon szeretek. Végül megrajzoltam a szám kontúrját a Mary Kay ceruzával  és felvittem a rúzst.





Ti hogy álltok a soros műszempillákkal? Szoktatok használni?

Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű vagy Fanni! A nyakláncodat meg egyenesen imádooom!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki beszél... :)
      A nyakláncomat a legjobb barátnőmtől kaptam születésnapomra. Nagyon szeretem, szerintem elegáns, csajos és mégis van benne valami dög. Ez a kedvencem kiegészítőm. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom olyan sokszor hordani, mert akkor érvényesül a legjobban, ha pánt nélküli ruha van rajtam... na hát olyan meg nagyon ritkán fordul elő. Szóval ő megmaradt 'nagy események' kiegészítőjéül.

      Törlés