2014. január 22., szerda

Revlon, te csodás

Ha valaki 2-3 évvel ezelőtt megkérdezi, hogy mit tudok a Revlon márkáról, azt mondtam volna, hogy professzionális fodrász termékeket állít elő és a szüleim is előszeretettel használják munka közben.



Na de aztán rátaláltam The Island Beauty csatornájára (aki egyébként a K-E-D-V-E-N-C-E-M) és az egyik videójában, amiben az alapozási rutinját mutatja be Revlon alapozót használ. Először csak kamilláztam, hogy Micsoda? Revlon? De hát az fodrászmárka, nem? Aztán nagy meglepetésemre kiderült, hogy külföldön drogériás (méghozzá elég népszerű) márka. 



El is kezdődött az őrült keresgélés valami megbízható webshop iránt, de valahogy semmi nem nyerte el a bizalmamat. Szóval vágyakozva néztem minden videót, amibe Revlon termékek tűntek fel. Két termékre különösen fájt a fogam: a videóban látott Colorstay alapozóra és egy Colorburst Lip Butter-re.

Hogy hogyan lehet Revlon terméket szerezni? Legyen egy Réka nevű legjobb barátnőd, aki a téli szünetben kivisz Belgiumba! :D Na igen. Akárhányszor krémmánián, vagy blogokon olvastam a Revlonból, és azután kutakodtam, hogy hogyan kaparinthatnám meg a hőn áhított termékeimet, mindig ilyenekkel találtam szembe magam: 'amikor kint voltam Angliában', 'a nővérem hozta nekem, mikor külföldön járt'. Mindig elszomorodtam, mert tudtam, hogy én nem egykönnyen fogok kijutni külföldre (apukám nem szeret utazni, ezért nem is megyünk nyaralni sose). Aztán jött a telefon, hogy 'Fanni készülj, kint leszünk egy hetet Belgiumba'. Mondanom sem kell, hogy azzal a céllal indultam, hogy olyan sminkterméket fogok venni, amit Magyarországon nem forgalmaznak. Nem volt konkrét elképzelés, hogy mit, egyszerűen csak annyi, hogy különlegességnek számítson (legalábbis nekem). Mikor leszállt a gépünk, kezdetét vette a 'drogériák felderítése' elnevezésű akció, melynek során ha megláttam egy szépségápolási terméket árusító boltot, akkor kerestem és kutattam valami kincs után.



A Galeria Inno nagyon ígéretesnek bizonyult. Hatalmas volt és a Chanel pult fogadott, amikor beléptem. Gyorsan végigszaladtam a sorok között és az itthon már jól ismert Maybelline, L'oreal, Astor logók között egyszer csak megláttam a Revlon feliratot. Határozottan emlékszem, hogy dicsfényben úszott, és valami hárfa zene szólt amikor odaértem (hahahahahaha, mindenesetre elkezdett bizseregni a lábam és pillangók jöttek a hasamba, tudjátok, mint az első randin). Gondolom tudjátok, hogy mivel távoztam (fülig érő vigyorral a képemen és):


Boldog tulajdonosa vagyok egy Colorstay alapozónak (180-as Sand Beige árnyalat) és egy Lip Butter-nek (055 Cupcake árnyalat).

Kezdjük az alapozóval. 



Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez az eddigi legjobb alapozóm. Oké, nem tart 24 óráig (mondjuk addig még soha nem hagytam magamon, szóval lehet, hogy mégis?), de ez szerintem irreális elvárás lenne. Ki akarja, hogy egy alapozó 24 óra elteltével is az arcán legyen? Én biztosan nem. Mikor haza érek, az az első dolgom, hogy megszabadulok a sminkemtől.

 Először is nagyon szeretem, hogy kombinált/olajos bőrre való, mert így számomra észrevehetetlen mikor az arcomon van. Nem fénylik, viszont púderszerű hatása sem lesz felvitel után, aminek nagyon örülök. A fedőképessége szerintem viszi a prímet. Nincsenek durva bőrhibáim, de nem egyenletes a bőröm, néhány pattanásom is van, és nagyon, nagyon szeretem, mikor alapozás után szép egyenletes lesz arcom.

Figyelem! Figyelem! Történelmi pillanat következik! Most először (és nagyon remélem, hogy utoljára) mutatok magamról olyan képet, amin semmi, de semmi smink nincsen rajtam. Csak erős idegzetűeknek ajánlom! 



A kép szerintem magáért beszél. Az 'utána' fotón semmi más nincsen rajtam, csak a Revlon alapozó. 

A termék egyébként jól építhető, ha őt viszem fel sminkeléskor, akkor nem használok külön korrektort a bőrhibákra, hanem az ujjammal ebből ütögetek fel kicsit többet a problémás területekre. És tényleg egész nap tart. Éppen ezért nagyon spórolok is vele, mert nem hiszem, hogy egyhamar lesz lehetőségem az újravásárlásra.

Hatalmas piros pont jár felvitel utáni állagáért. Egyszerűen észrevehetetlen a bőrön. Volt egy kedves ismerősöm aki megjegyezte, hogy nem is érti minek sminkelem magamat, mikor annyira szép a bőröm úgy hogy nincs rajta alapozó (persze, hogy volt). Szóval csajok, ha láthatatlan sminket szeretnétek, akkor nyomás külföldre bevásárolni! 

És következzen a rúzs.



Ennek a terméknek a csomagolásába estem bele, mikor először láttam egy videóban. Annyira elegáns, de mellette nagyon nőcis is, van benne valami cukiság és húúú az egész a annyira szép. Teljesen fel tudok lelkesülni egy igényes, gondosan megtervezett csomagoláson. Nagyon sok szép szín volt a boltban, természetesen valamilyen rózsaszín árnyalatot szerettem volna (na ki lepődött meg?). Így esett a választás a Cupcake elnevezésű színre.


Nagyon szép, babarózsaszínű. Nem, ez már inkább Barbie-rózsaszín (van olyan?). A csomagolás színe körülbelül megegyezik rúzs színével. 


Hogy mennyire jön be, mint ajakápoló, arról nem igazán tudok nyilatkozni. A táskámban általában 20 féle szőlőzsír van, mert rettenetesen ki tud cserepesedni a szám, és állandóan hidratálnom kell. Viszont ebben a kis gyönyörűségben nagyon, nagyon, nagyon kevés 'anyag' van, így nagyon spórolok vele (sokkal jobban, mint az alapozóval).


Egyébként ez volt az egyetlen csalódásom. Ezen a képen csutigra ki van tekerve a rúzs. Igen, összevissza ennyit kapunk, ha megvásároljuk a terméket. Kérdem én, hogy ez kinek elég?



Nem egy téli szín, ilyenkor én (is) jobban szeretem a natúrabb árnylatokat, de azért jó érzés néha valami jó, élénk dolgot magunkon viselni.




Próbáltátok valamelyiket? Esetleg más Revlon terméket? Ha valaki tud valami szuper webshop-ot, ahol nem kerül a szállítási költség majdnem annyiba, mint a rendelt áru, akkor legyen szíves írja meg nekem, mert tényleg előre félek, hogy mi lesz velem, ha ezek elfogynak.

Milla puszi: Fanetto

2 megjegyzés:

  1. Cseppet sem kell erős idegzet ahhoz,hogy a smink nélküli pofidat nézzem!!Sőt!
    Nagyon jól áll a rúzs!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, annyira szeretem használni. Tényleg szuperek ezek a termékek (és örülök, hogy MINDEN teszett :D )

      Törlés