2013. december 11., szerda

Rose Gold

Még nyáron megrendeltem a makeuplaza.hu-n fellelhető összes Sleek pirosítót, és bár az összeset nagyon szeretem, de a kedvencem azóta is a Rose Gold árnyalat. Mókás, hogy a mai sminkben nem az arcomra, hanem a szememre használtam :)


Aztán a pirosító után a Maybelline-es Color Tattoo-k között kutatva találkoztam a Pink Gold árnyalattal, amit szintén nem tudtam a boltban hagyni és magamban már meg is álmodtam, hogy a kettőt együtt szeretném használni. Annyira megtetszett az arany és a rózsaszín kombinációja, amit ezelőtt el nem tudtam volna képzelni, hogy arra gondoltam, hogy csak ezt a két színt fogom felhasználni a szememen. Pont kapóra jöttek a sminkversenyen kapott nyeremények, hiszen pont olyan árnylatú termékeket rejtett a csomagom, amik illettek a megálmodott sminkhez.




Egy pár szót szeretnék ejteni a Pandhy's termékekről, amiket kaptam. Főként poralapú, tiszta ásványi színanyagokat tartalmazó sminkekről van szó, melyek többfunkciósak, az arcpirosítót ugyanúgy használhatjuk a szemhéjunkra, mint fordítva. Használatukkor bármilyen allergia kizárható, kézzel készültek, valamint nem tartalmaznak tartósítószert, olajat, illatanyagot.

Termékek, amiket használtam:




A szemsminket a Color Tatto-kkal kezdtem. Az aranyat felvittem a belsőszemzughoz és a alsó szempillasorhoz. A Pink Gold-ot pedig a mozgószemhéjra és egy picit a mélyítővonal fölé. Utána a Sleek pirosítót vittem fel egy applikátor segítségével, majd a Pandhy's-es pigmentet ugyan oda, ahova az Eternal Gold-ot. Kihúztam a szemem tussal, kispiráloztam a szempilláimat.

A szemöldökömért előre is bocsánatot kérek, de csak a fényképezés közepénél vettem észre, hogy pár rakoncátlan száll lefelé áll. Egyébként egyszerűen képtelen vagyok a saját szemöldökömet kiszedni, itthon nincs is csipeszem, aztán ilyenkor jövök rá, hogy néha jól jönne :D




A smink szerintem bármilyen alkalommal megállja a helyét, az arany színtől nagyon üde lesz a tekintetünk, szóval bátran használjuk a színt ebben az időszakban, amikor úgyis csillog minden :)

Milla puszi: Fanetto

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép,lágy smink, magamon is eltudom képzelni!:) Az Eternal Gold valami eszméletlenül szép!:)

    VálaszTörlés
  2. hú, nagyon szép lett :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia, megkérdezhetem, hogy neked ki van-e tetoválva a szemöldököd? (egy másik blogon olvastam a hozzászólásod, úgy keveredtem ide :)) Csak azért kérdezem, mert nagyon szép és én is gondolkodok rajta, hogy megcsináltatom. Barna hajú vagyok de a szemöldököm elég világos ráadásul elég ritkás, szóval minden nap muszáj megrajzolnom, ahhoz, hogy emberi kinézetem legyen... :D Szeretek sminkelni, de az utóbbi időben egyre többet gondolkodok a tetováláson. Tudom, hogy vannak újfajta módok is, pl amikor pöttyözve vagy kis vonalakban tetoválnak és elég szép az eredmény. Esetleg írnál a tapasztalataidról? :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Igen, ki van tetoválva a szemöldököm. Az eredeti nekem is egy katasztrófa, és utáltam fél óráig szenvedni vele, hogy nézzen ki valahogy (egyébként nagyon fontosnak tartom a szép szemöldököt). Az oktatóm tetoválta ki. Elég sötét a hajam, de nem a legsötétebb színnel rajzolta meg, hogyha nem vagyok kisminkelve, akkor ne egy erős csík legyen a homlokomon. :D Sokan kérdeznek arról, hogy mennyire kellemetlen, esetleg mennyire fáj. Nekem abszolút nem volt fájdalmas. Az a helyzet, hogy én el is aludtam közben :D Szerintem érdemes megcsináltatni, ha úgy érzed, hogy a saját szemöldököd nem jó és nehezen igazítod ki. Szerintem az a legfontosabb, hogy tapasztalt és ügyes kozmetikus csinálja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindenképpen utána fogok érdeklődni, hogy ki ismer ügyes kozmetikust a környéken. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy megcsináltatom :) Egyébként elkezdtem egy ricinusolaj-kúrát mert nekem is elég rövidek a szempilláim és a hajam is eléggé megritkult a kislányom születése után. Köszi a segítséget! :)

      Törlés