2013. november 1., péntek

Itt van az ősz, itt van újra

Szeretem a pulcsis időt. Tudjátok, mikor még nem kell a kabát, csak felkapunk valamilyen kötött 'rütyükét', aminek az ujját ráhúzhatjuk a kézfejünkre, süt a nap, de kicsit fúj a szél és gusztusos hangot adnak ki a lehullott falevelek. Szeretem az őszt. A forrócsokival és a korai sötétedéssel, amikor gyertyát lehet gyújtani és sorozatokat nézni. Szeretem az ősz színeit (kivéve a narancssárgát...) és persze a legjobb, hogy lehet sminkelni, mert a meleg nincs amortizáló hatással se az alapozóra, se tusvonalra, semmire. Szóval az ősz úgy jó, ahogy van.
A smink terén az év minden napján (főleg hétköznapokban) azt az elvet vallom, hogy vagy az ajkak, vagy a szemek legyenek hangsúlyosak. A burgundi rúzs őszre szerintem teli találat. Ehhez legjobban finoman satírozott barna szemsminket szeretek hordani. Most is egy ilyen sminket hoztam nektek. 






Termékek, amiket használtam:



Milyen szép tiszták a palettáim :D


A képeket elég későn készítettük, és már nem nagyon volt fény, ezért közeli felvételt a szemsminkről nem nagyon tudok nektek mutatni, bár most az annyira nem is hangsúlyos. Nagyon egyszerű az egész, matt barna szín a mélyítővonalban, valamint szatén pezsgő szín a mozgószemhéjon, és fényes fehér a belső szemzugban. Ezért a rúzsért egyenesen rajongok, főleg, hogy 800 (!!!!!!!!) forintért vettem. Szerintem ajándék volt ennyiért. Nagyon bírja a strapát, kivételesen nem mostam le egyszerre a fotózkodás után a sminket, ettem, ittam, és szépen, egyenletesen kopott, szóval bátran merem majd hordani, és nem kell majd percenként előkapkodnom a kis tükrömet. 





Milla puszi: Fanetto

5 megjegyzés:

  1. Van egy ugyan ilyen sapim, de eddig sosem hordtam, rajtad annyira megtetszett,hogy újra előhalásztam!:D
    Nagyon tetszik a smink, szép vagy nagyon!:) Én is nagyon kedvelem ősszel a burgundi rúzsokat!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen oda vagyok az ilyen sapikért. Idén mindenképpen beszerzek egy pomponosat, mert 2 éve tuti, hogy nézegetem őket, csak még nem találtam rá a tökéletesre :)

      Törlés
    2. Olyan vastag kötöttet aminek a végén ott a nagy pompon?:D Olyat szeretnék én is! Csak nem tudok dönteni,hogy szürkét vagy feketét vegyek-e!:( Nincs ötleted?:) Te milyet szeretnél?:)

      Törlés
    3. Olyat, pontosan olyat ! :D Hát a kabátom fekete és barna prém van a kapucniján, szóval nekem a szürke nem jó. Milyen színű a kabátod? Én ahhoz választanék :)

      Törlés
    4. Fekete színű az én kabátom is!:) Igazából azt hiszem a fekete sapi mellett voksolok,gondoltam elő szedem a sapkáimat és úgy döntök, már van 3 szürke sapkám.. fekete meg egy sem,így eldőlt a kérdés!:D Már csak meg kell találnom!:D

      Törlés