2013. július 26., péntek

Mi van a táskámban?


Ő lenne az én kedvenc táskám. Szombathelyen vettem, egy kis butikban még télen. Nagyon szeretem a formáját, a kialakítását, a szegecsetek rajta, az egészet, úgy ahogy van. Már nagyon régóta szerettem volna egy olyan táskát, amit ha akarom, akkor tornacipőhöz, ha akarom magassarkúhoz hordok, és szerintem ő pont olyan :)


És íme a tartalma! Semmi extra, csak a szokásos: határidőnapló, esernyő (és igen, még ebben a kánikulában is cipelem magammal), napszemüveg, összecsukható fésű, telefon, pénztárca, az éppen aktuális könyv (ez éppen egy Ady, Radnóti, József Attila válogatás), zsebkendő, igazolványok, kézkrém, kézfertőtlenítő (ami nélkül nem teszem ki a lábamat a házból), neszesszer, törlőkendő, füles, egy kis szerkezet, amit szétnyitva arra lehet használni, hogy a táskámat felakaszthassam az asztalra, kocsikulcs, és a kulcscsomóm.


Sony Xperia L telefonom van, semmi pénzért nem cserélném le. A háttérképen általában Ed... Nem is értem, hogy miért! :) Hatalmas Gossip Girl rajongó vagyok és mint nagyon sok lányt, engem is magával ragadott a Chuck Bass őrület... amit egy cseppet sem bánok!


A neszesszerem tartalma pedig cseppet sem érdekes. Ahhoz képest, hogy azért tanulok kozmetikusnak, hogy később sminkmester lehessek a táskámban a minimálisnál is kevesebb sminktermék van. Több rágó és Tic Tac van nálam... :D Egy rúzst hordok magamnál mindig, és mindig ugyan azt, mert nagyon szép és természetes színe van, ápoló összetevőkkel, így hétköznapokra tökéletes. Valamint szintén egy Artistry márkájú préselt púdert, aminek valami hihetetlen fedőképessége van. Egyébként nem szoktam magamat nap közben újrasminkelni, nekem ki szokott tartani a reggeli sminkem, míg haza érek. Talán éppen ezért van nálam ilyen kevés termék.

Ti mit tartatok a táskátokban? Mi az, ami nélkül soha nem mennétek el otthonról?

Milla puszi: Fanetto

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Annyira jól esett, hogy ezt leírtad! Remélem továbbra is tetszeni fognak a bejegyzések :)

      Puszi, Fanetto

      Törlés
  2. <3 Gossip Girl <3 Áhhh útálom, hogy vége lett. Én nem szeretek sok mindent hurcibálni magammal típus vagyok, ezért amik mindig nálam vannak: Telefon, pénztárca-igazolványok is benne vannak-, kulcskarikán 2 kulcs, pzs, parfüm, fésű, biciklizár & lámpák, cigi & 28millió öngyújtó (amiből jó ha 1 működőképes) :D

    VálaszTörlés
  3. Áhh, tényleg nem cipelsz magaddal sok mindent :D
    GG-ről annyit, hogy az utolsó évad felénél járok, de nem vagyok hajlandó végig nézni, mert így én döntöm el, hogy mikor van vége, és nem kell hamar szembesülnöm azzal, hogy nincs több rész, ahol csöpöghetek Chuck-on és irigyelhetem a designer cuccokat és egyébként is... :D Anyukámat is megfertőztem, totál rá van kattanva :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyi rózsaszín cucc! :-) imádom a táskádat,csudi szép!! :)

    VálaszTörlés